SIGNATUR ANSIGTSBEHANDLINGER

Hos SKINSOCIETY forventes det ikke, at du nøjagtigt ved hvilken behandling/hvilke produkter din hud har brug for. Det eneste du skal tage stilling til, er hvor lang tid du vil bruge på briksen. Vælg en behandling der passer ind i din kalender, læg dig godt til rette på briksen, og lad os bestemme hvad din hud har brug for – selvfølgelig afstemt med dig og dine ønsker. 

 

Vi bruger nøje udvalgte produkter, der er tilpasset netop din hud og hudens tilstand. Vi bruger bl.a. lækre produkter fra Mesoestetic, som er det mærke der står bag den velkendte Cosmelan behandling. Med en bred vifte af forskellige peelinger og masker, kan der skræddersyes en behandling til enhver hud. Mesoestetic er klinisk hudpleje af høj kvalitet, som er dermatologisk testet og giver synlige resultater. 

Til den mere sarte og typiske skandinaviske hudtype, bruger vi de danskproducerede, parfumeri, allergivenlige produkter fra SKIN/LOSOPHY. Produkterne er fuldstændigt fantastiske til at skabe balance i huden. Produkterne er udviklet ud fra devisen “en hud i balance er en sund hud – en sund hud er en smuk hud”.

 

Der er ikke to kunder der er ens, og derfor er der heller ikke to behandlinger der er ens. Hver eneste behandling bliver skræddersyet, og der bliver kombineret al den viden og al den erfaring der er opnået gennem mange år i branchen. 

 

Vi stræber efter altid at give kunden en fantastisk oplevelse og fantastiske resultater – hver gang! 

Derfor findes der ikke tillægsbehandlinger til vores ansigtsbehandlinger. Vi bruger de produkter der er nødvendige og laver de tillægsbehandlinger som vi ser størst behov for, uden merpris.

 

Den hurtige og effektive ansigtsbehandling. Alle ansigtsbehandlinger starter med en grundig hudanalyse og konsultation. Her vurderes hudens type, tilstand og behov. Herefter bliver huden renset og peelet, efterfulgt af ansigtsmaske. Behandlingen afsluttes med cremepleje, SPF og produktvejledning.

30min

450,-

Den klassiske ansigtsbehandling. Alle ansigtsbehandlinger starter med en grundig hudanalyse og konsultation. Her vurderes hudens type, tilstand og behov. Herefter bliver huden renset og peelet. Næste step er dybderens, hvor urenheder fjernes. Efter det følger en lækker ansigtsmassage, hvorefter der påføres ansigtsmaske. Behandlingen afsluttes med serum, cremepleje, SPF og produktvejledning

60min

645,-

Den eksklusive ansigtsbehandling med lidt ekstra af det hele. Alle ansigtsbehandlinger starter med en grundig hudanalyse og konsultation. Her vurderes hudens type, tilstand og behov. Herefter bliver huden renset og peelet. Næste step er dybderens, hvor urenheder fjernes. Efter det følger en god og lang ansigtsmassage, hvorefter der påføres specialansigtsmaske. Mens masken virker bliver du forkælet med hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med serum, cremepleje, SPF. Efter behandlingen får du en lille servering med lidt til blodsukkeret. Behandlingen afsluttes med grundig produktvejledning.

90min

999,-

Søg