BRYN & VIPPER

Dine bryn danner rammen om dine øjne, og giver ansigtet enormt meget karakter. “Et korrekt rettet bryn, er som et lille ansigtsløft” sagde min underviser på kosmetologskolen for mange år siden – og der er noget om snakken. 

Hos SKINSOCIETY benytter vi de samme anerkendte metoder, som de førende permanent make-up artister bruger, når de skal skabe et bryn hvor der nogengange slet ikke er nogle hår. Med hjælp fra forskellige opmålingsværktøjer, teorier og viden om ansigtets knoglestruktur, muskulatur og mimik, kan der findes og formes det bryn, der er allermest harmonisk til netop dit ansigt. Det er det vi kalder browmapping. Den viden, og måde at se brynene på, er altid i baghovedet når der skal rettes bryn, og om nødvendigt laver vi den fulde opmåling og optegning af brynene.

Vi har et bredt udvalg af forskellige farver. Både traditionelle brynfarver, men også hybridfarver, som udover at give hårene en super holdbar farve, også indfarver huden let i 7-10 dage. Derudover kan vi også blot tone brynene let med en farvemaske, hvis du ikke ønsker en stor forandring i farven, men blot vil intensivere dine egen farve.

I nogle af behandlingerne indgår styling. I en brynstyling farves der med hybridfarver, hvorved der kan rettes op på asymmetri og huller i brynet. Før en brynstyling måles brynet altid op. 


Søg