MICRONEEDLING

Microneedling er en behandling, hvor en maskine med et specielt nålehovede laver mikroskopiske huller i huden, for at lave en “kontrolleret skade”. Når man gør det, vil huden sætte alt ind på at reparer og genoprette sig selv, og derved øges produktionen af kollagen og elastin, og cellefornyelsen bliver fremskyndet. 

Resultatet er en tydelig reduktion af synlige ældningstegn, såsom linjer og rynker, men behandlingen er også fantastisk til at forfine hudstrukturen, reducere forstørrede og grove porer, og til at reducere synligheden og dybden af gamle ar, fra eksmpelvis acne. 

Før behandlingen vil der blive påført lokalbedøvende creme på huden.

Inden du får udført en microneedling behandling, er det vigtigt at du har undgået direkte eksponering for sollys og solarium. Solbrændthed eller hudirritationer øger risikoen for komplikationer.

Oplys altid omkring allergier eller hudsygdomme inden behandlingen. 

Behandlingen foregår ved at et elektrisk apparat, M.PEN by mesoestetic, sammen med et sterilt engangsnålehovede bruges til at lave mikroskopiske små huller i huden. Maskinen føres over huden i forskellige retninger og dybder, for at afdække hele ansigtet.

Der påføres både inden og undervejs et specielt C.PROF serum, udvalgt til netop din hud. Maskinen penetrerer huden og sørger derved for at dette højkoncentrerede serum trænger dybt ned i huden, og giver maksimalt effekt. 

Når arbejdet med maskinen er færdigt, påføres der en kølende Crystal Fiber Mask, der dulmer rødme, fugter og beroliger huden efter behandlingen. 

Til sidst afsluttes behandlingen med Fast Skin Repair og SPF. 

Efter behandlingen er det vigtigt at du undgår direkte sollys i mindst en uge. 
Det anbefales at købe Fast Skin Repair med hjem, som påføres morgen og aften, for at fremme opheling og regenerering. Brug altid solbeskyttelse efter microneedling behandling. 

Det første døgn efter behandlingen skal du undgå fysisk hård aktivitet, sauna og klorvand.

Prisen for Microneedling behandling er 999,- 

Ved køb af et kurforløb på 3 gange er prisen 

2699,-

Efter en microneedling behandling kan der forekomme rødme, hævelse og ømhed i det behandlede område. Disse symptomer vil aftage inden for et par dage.  

Der kan også forekomme midlertidig lysfølsomhed overfor sollys. Det er derfor vigtigt at beskytte huden mod sollys, både med SPF og ved at undgå direkte eksponering. 

Infektion kan opstå, hvis ikke udstyret er steriliseret inden brug. Det er derfor vigtigt at du vælger dit behandlingssted med omhu, og vælger en klinik der er certificeret i netop denne behandling. 

  • Graviditet og amning
  • Eksem
  • Psoriasis
  • Rosacea
  • Keloiddannelse
  • Herpex simplex v. munden bør behandles en uge før
D5A866E6-BFED-4764-A114-0D9A4A85F358 4C8F987F-7D26-453B-8ED3-58900BD13CF7
Søg