AGE ELEMENT

Age Element er en banebrydende anti-age behandling fra mesoestetic, som er udviklet til at bekæmpe de synlige tegn på aldring i huden. Behandlingen er skræddersyet til individuelle behov og hudtyper, og den kan anvendes til at reducere alderspletter, fine linjer, rynker og andre tegn på ældning. 

 

Age Element består af en kombination af avancerede aktive ingredienser og teknologier, der arbejder sammen for at forbedre hudens elasticitet, fasthed og glød. 


Efter en Age Element behandling vil du kunne se og mærke en mærkbar forbedring i din huds udseende og sundhed. Din hud vil føles mere fast og glat, og fine linjer og rynker vil være reduceret. Behandlingen kan også reducere alderspletter og forbedre hudens farve og struktur. 

Før behandlingen starter skal du sammen med din behandler udfylde et spørgeskema på en Age Element platform. Spørgmålene handler bl.a. om vaner, søvn, kost, motion, ønsker til behandlingen osv. 
Udfra dine svar, vil platformen generere din behandlingsplan, samt komme med anbefalinger til produkter til hjemmebrug. 

Behandlingen starter med en dybdegående rens, hvor al make-up, skidt og snavs fjernes fra huden. Derefter bliver huden peelet med en specielt udviklet Age Element peeling, der skånsomt men effektivt fjerne døde hudceller og booster hudens glød. 
Derefter blandes de aktive og skræddersyet serumer, der er valgt til netop din hud og dine ønsker, Der masseres i blandingen indtil huden har optaget det hele. 
Herefter følger en opstrammende og fugtgivende maske. Behandlingen afsluttes med cremepleje og SPF. 

Efter behandlingen skal du blot passe på din hud som vanligt, med en god hudplejerutine og selvfølgelig solbeskyttelse. 
Der er ingen “nede tid” ved Age Element, dvs. ingen rødme eller afskalning. Derfor er Age Element perfekt inden store arrangementer eller dage hvor huden skal se ekstra frisk og strålende. 

Prisen for Age Element behandlingen er 1099,-

Ved køb af kurforløb med 5 behandlinger er prisen 4999,-

Age Element er formuleret med 3 epigenetiske aktive ingredienser, der er målrettet synlige ældningstegn, hvilket giver en fastere, mere strålende og yngre udseende hud. 

For optimalt resultat anbefales det at udføre 5 behandlinger i et kurforløb

B4FC133B-4736-4DF7-98F3-990AF2283AA9 DEFE1937-B75F-4501-831B-A0EF1ECCAFEA
Søg