MESOÉCLAT

De fleste har hørt om frugtsyrebehandlinger – Mesoéclat er endnu stærkere og endnu mere virksom. Mesoéclat er et godt alternativ til dig, der ønsker en mere glat og frisk hud, uden brug af Botox, fillers eller kirurgi. Behandlingen er også kendt som “The Red Carpet Treatment”. 

Behandlingen er giver huden fugt og har en regenererende virkning. De øverste døde hudceller løftes fra hudens overflade, og efterlader huden fin, frisk og jævn. 

Mesoéclat er en suveræn behandling til at løfte og reducere hud med linjer og rynker, samt hud der har mistet sin elasticitet. Behandlingen mindsker grove porer, og giver huden masser af udstråling og glød. 

Behandlingen indledes med en konsultation, hvor vi laver en hudanalyse og vurderer hudens tilstand. Under selve peelingen vil huden vil prikke og føles varm. der bruges en vifte til at køle med. Huden vil herefter føles varm i 5 min. Herefter får du en skøn, kølende og fugtbindende maske på, mens du ligger og slapper godt af. Behandlingen afsluttes med cremepleje og SPF

Huden vil først føles lidt stram efter behandlingen. Derefter kan der forekomme lidt afskalning cirka 3 dage efter behandlingen. 

Du må ikke gå i sauna, tage sol, tage i svømmehallen eller påføre make-up 12 timer efter behandlingen.

Brug ikke nogen form for syreholdig peeling for at fremskynde afskalningen eller for at få hudcellerne af. Pil og hiv ikke i huden. Brug de anbefalede cremer og hav tålmodighed – der sker fremskridt hver dag.

Nogle skaller mest første gang, andre mest 2. gang – det ene er ikke bedre end det andet. 

Prisen for Mesoéclat er 999,-

Der kan med fordel købes et kurforløb, hvor der udføres 3 behandlinger med 2-3 ugers mellemrum.

Ved køb af kurforløb er prisen 2699,- for 3 behandlinger 

  • Graviditet og amning 
  • Roaccutane (acne behandling) indenfor de seneste 6 måneder 
  • Rosacea 
  • Kolloiddannelse (overaktivt arvæv)
  • Psoriasis på de områder peelingen skal udføres 
  • Dårligt kontrolleret diabetes 
  • Herpes simplex bør behandles 7 dage før peeling 
  • På mørkere hudtyper udføres behandlinger med lavere koncentration. Huden skal behandles i 7 dage med glycorepair 8% før peeling. 
3efter
4før 4efter
Søg