SKINSOCIETY er en del af fælleskabet HAIR & SKIN SOCIETY. Vi er beliggende i Viborgs gågade, i flotte og lyse lokaler. Vores society består af en frisørsalon og en kosmetologklinik. SKINSOCIETY er ejet og drevet af Isabella Nørskov Andersen.

Jeg har arbejdet i skønhedsbranchen side 2015, og har siden da arbejdet med mange forskellige brands. Alle de brands jeg tidligere har arbejdet med, har givet mig en solid erfaring i ingredienser og virkestoffer generelt. Min drøm for SKINSOCIETY er at samle alt det bedste på et sted. De bedste produkter og de bedste behandlinger. Derfor har jeg nøje udvalgt de produkter jeg synes fortjener denne titel og sat på hylderne. Der vil løbende blive tilføjet nye brands, så alle kunder, med min hjælp, kan finde netop de produkter deres hud har brug for. Jeg brænder for at skabe resultater for kunden og for at give en enestående oplevelse. 

Siden 2018 har bryn og vipper været en af mine store passioner. Det blev det da jeg blev ansat som underviser og konsulent for en virksomhed der forhandler produkter til farvning, brow og lashlift. Jeg har siden da undervist mange kursister, udviklet onlinekurser under corona, og underviser fortsat på kosmetologskoler i netop bryn og lashlift. 

I klinikken har vi gjort os umage med at skabe rum der inviterer til ro og afslapning. Mit mål er at alle kunder går fra klinikken med en oplevelse af, at have fået en behandling udover det sædvanlige. Jeg vægter faglighed, grundighed og nærvær højt – det sikrer både resultater og selvforkælelsen.  Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!