Lashlift 495,-
Browlift 495,-
Browlift Touch Up 349,-
Signaturlift 799,-

BROWLIFT

Denne behandling kan give dig fyldige og velformede bryn med dine egne naturhår. 

Behandlingen ændrer hårets struktur, hvorved egne brynhår kan styles så brynet får en perfekt form og syner langt mere voluminøst. Hårene bliver bløde, medgørlige og nemme at style.

På klinikken påføres der en kur på brynene, der skal gennemfugte og pleje hårene efter endt behandling. Denne skal sidde på i 24 timer. Kuren får hårene til at virke skinnende og farven kan derfor også fremstå mørkere. Efter de 24 timer må brynene vaskes, og derefter kommer de fuldstændig til sin ret. 

Behandlingen holder op til 8 uger. Vi anbefaler at du ca. 4 uger efter din Browlift behandling kommer ind til en Browlift Touch Up behandling. I den behandling får brynene en intensiv plejekur, der forlænger holdbarheden at din behandling. Efterfølgende farves, rettes og styles dine bryn. 

Behandlingen egner sig til dig som:

LASHLIFT

Et lashlift er for dig, der ønsker flotte buede vipper – uden daglig brug af vippebukker. Vipperne løftes, farves og plejes med en speciel kur efterfølgende. 

Lashlift giver et flot og holdbart resultat. Der anvendes produkter som er udviklet til netop dette formål, og som samtidig sikrer en både effektiv og skånsom behandling. 

Holdbarheden på et lashlift afhænger af dine egne vipper, men holder typisk mellem 6 og 8 uger. Lashliftet forsvinder i takt med at du udskifter dine vipper. 

 
Søg