BROWLIFT

Browlift/browlamination er en behandling der virkelig er blevet populær på rekordtid. Med god grund! Denne behandling kan give dig fyldige og velformede bryn med dine egne naturhår. 

Behandlingen ændrer hårets struktur, hvorved egne brynhår kan styles så brynet får en perfekt form og syner langt mere voluminøst. Hårene bliver bløde, medgørlige og nemme at style.

På klinikken påføres der en kur på brynene, der skal gennemfugte og pleje hårene efter endt behandling. Denne skal sidde på i 24 timer. Kuren får hårene til at virke skinnende og farven kan derfor også fremstå mørkere. Efter de 24 timer må brynene vaskes, og derefter kommer de fuldstændig til sin ret. 

 

Behandlingen holder mellem 4-8 uger. Behandlingen aftager i takt med at du skifter dine brynhår ud. Behandlingen kan foretages hver 4. uge.  

Behandlingen egner sig til dig som:

LASHLIFT

Et lashlift er for dig, der ønsker flotte buede vipper – uden daglig brug af vippebukker. Vipperne løftes, farves og plejes med en speciel kur efterfølgende. 

Lashlift giver et flot og holdbart resultat. Der anvendes produkter som er udviklet til netop dette formål, og som samtidig sikrer en både effektiv og skånsom behandling. 

Holdbarheden på et lashlift afhænger af dine egne vipper, men holder typisk mellem 6 og 8 uger. Lashliftet forsvinder i takt med at du udskifter dine vipper. Behandlingen kan gentages efter 4 uger. 

 

I en SIGNATURLIFT behandling udføres der både et lashlift og et browlift samtidig

SIGNATURLIFT 

90 min 

899 kr

Browlift inkl. farve


45 min

 

495kr


Lashlift inkl. farve


45 min


495 kr

 

 

OBS: Efter behandlingen er det vigtigt at dine vipper og bryn plejes og fugtes dagligt. Aftercare kan købes på klinikken. 

Vi bruger de fantastiske produkter fra ÉLAN. Produkterne skaber fantastiske resultater hver gang. De er EU-certificerede, dermatologisk testet og naturligvis cruelty free.

Søg