Min kurv

SIGNATUR ANSIGTSBEHANDLINGER

449,-/30 min

649,-/60 min

1049,-/90 min


Alle Signatur Ansigtsbehandlinger skræddersyes til hvad du og din hud har brug for. 

Vi er alle forskellige og huden forandrer sig, og derfor er der sjældent 2 behandlinger der er ens. Hos os forventes det ikke at du skal tage stilling til hvad din hud har brug for, men blot hvor længe du vil ligge på briksen – så klarer vi resten. Jo flere minutter du vælger, desto mere kan vi komme i dybden. 


Alle behandlinger består af dobbelt afrensning, peeling, let dybderens, massage i nærende koncentrater, sera og olier, valgt til netop din hud. 

Ansigt, hals, skulder og nakke masseres, både med varme hænder og med et massageredskab, såsom guasha sten, ansigtscupper eller kølige sten. Behandlingen sluttes med en professionel ansigtsmaske, der fjernes med varme omslag, efterfulgt af serum, creme og SPF. 


En Signatur Ansigtsbehandling er en kombination af en effektiv og resultatgivende ansigtsbehandling, og en velværestund hvor du kan sætte verden på pause, slippe bekymringerne og sætte dig selv først. 
MAMA CARE

899,-/75 min

MAMA CARE er en unik skønheds- og velværebehandling skræddersyet til gravide kvinder. Behandlingen starter med et lunt fodbad, tilsat magnesiumsalt. Magnesium er kendt for sine beroligende og muskelafslappende egenskaber, og er særligt gavnligt for gravide der ofte lider af uro og væske i benene. Fødder og underben skrubbes blidt, for at stimulere blodcirkulationen og fjerne døde hudceller, hvorefter du bliver pakket godt ind på den bløde briks, der har en topmadras i memoryfoam, der understøtter hele kroppen, så du kan ligge på ryggen uden ubehag. Efterfølgende vil fødder og underben blive masseret, med fokus på lymfedrænage der reducerer væske og lindrer tunge ben.

Når benmassagen er slut, bevæger vi os videre til ansigtet, hvor der er fuld fokus på ro og afspænding. Mens din hud bliver forkælet af produkter der alle er godkendte til brug af gravide, bliver både ansigt, nakke, skulder og hovedbund masseret. Behandlingen både renser, fugter og nærer huden, mens der skabes en følelse af dyb afslapning og velvære.


Søg