Nani

“Vi brænder for at åbne danskernes øjne for naturligt tilskud på plante- og fødevareform. Vi tror på, at det er den form, vores krop er skabt til at modtage sine næringsstoffer på, og derfor ligner vores tilskud mest af alt den mad, vi spiser til daglig. Vores vitaminer, mineraler og urter er vegetabilske, rene og uden unødvendig kemi. På den måde vil vi være med til at forbedre folkesundheden”

– Kim Charles, stifter og indehaver af NANI

NANI blev lanceret i 2016 som nogle af de første plante- og fødevarebaserede kosttilskud i Danmark. Med NANIs tilskud på hhv. whole food og food state form, er fællesnævneren, at produkterne netop er naturligt fremstillet. De findes enten naturligt i planter, eller opkoncentreres via særlige metoder, i grøntsager, mælkesyrebakterier og gærceller. 

Vitaminerne og mineralerne er på den måde altid i selskab med andre næringsstoffer som proteiner, kulhydrater og fedtstoffer, og de genkendes derfor af kroppen som mad – bare i en ekstra næringsrig form. På den måde er NANIs tilskud milde, højoptagelige og naturlige supplementer til den daglige kost.

Søg
Sorter
Pris
Pris - slider
59,-1759,-